Yelp

Project Architect: Studio O+A
Photography by: Jasper Sanidad

When the online restaurant and business review collective outgrew its smaller San Francisco headquarters, Yelp decided to take things vertical. Their new office situated in a 1920’s Art Deco structure spans 106,000 sq.ft across twelve different floors. With this change came the need to design spaces that would allow team members to work together easily despite their lack of proximity.

Lining the entrance to the cafe is a row of MASHstudios’ custom panel tables. Made of birch and white laminate with our signature LAXseries benches, the area is perfect for the company’s ever expanding staff. Bar height tables were fitted with casters to allow for easy, mobility and versatility for team members in need of a meeting venue. The exposed wood  edges and steel bases adds to the space’s industrial, raw aesthetic.